Minden a Neobux-ról

Ez a blog a saját NeoBux életemről szólt. A kezdetekben nagyon felcsigázott voltam. Olyan módszert raktam össze a fejemben, ami tuti biznisznek tűnt. De rá kell, hogy jöjjek, hogy ez nem így van. Mindig van valami, ami elviszi a szép számot mutató egyenleged nagy részét. Ez az RR-ek. A kattintási átlagok figyelésével (legyen legalább nagyobb, mint 0.9), cseréltem az RR-eket (csak NeoPoint-okkal), de így is csak a saját maguk fenntartását tudták kitermelni. Bevételt nem hoztak. Eljött tehát a roló lehúzásának az ideje.

Keress pénz kérdőívezéssel

Utolsó kommentek

  • gery555: @siskalaszlo: nem volt (2013.05.06. 19:34) Kiszálltam
  • siskalaszlo: volt goldened? (2013.05.06. 08:08) Kiszálltam
  • gery555: Sajnos, amint elkezdenek lejárni a bérelt refek, pont annyit kellett a refek újbóli meghosszabbítá... (2013.04.27. 20:29) Kiszálltam
  • siskalaszlo: van értelme annyi sok bérelt referralnak? Mindenki gyűjti, gyűjti, de a mennyiség a minőség rovásá... (2013.04.17. 08:14) Kövess nyomon - 20. rész + Buktató
  • siskalaszlo: csak az a baj, hogy külföldiek nem sokat fognak érteni a magyar oldal tartalmából. Nem fognak itt... (2013.04.17. 08:09) Szükséged van Direkt Referálokra?
  • Utolsó 20

Statisztika

EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange

1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!

A Neobux már régóta a piacon lévő új generációs PTC (Paid To Click) oldal! A regisztrált felhasználóknak fizet azért, hogy reklámoldalakat tekintenek meg!

Amit kínál:

- napi átlag 20+ hirdetés (standard tagoknak),

- minden hirdetésért $0.001 fizet,

- első kifizetés $2-tól (harmadik kifizetés $3-tól, negyedik $4-tól... egészen a 10. kifizetésig),

- PayPal, Payza, Neteller számlára fizet AZONNAL,

- magyar fórum,

- referral-ek vásárlása,

- $0.0005 az alád regisztráló tagok után (direct referral),

- $0.005 alád vásárolt tagok után (rented referral) 

Hogyan működik?

Először is regisztrálnod kell a Neobux oldalán! Regisztráció ITT. Értelemszerűen tölts ki minden mezőt (a mezők felülről lefelé haladva: felhasználó név, jelszó, jelszó még egyszer, e-mail címed, AlertPay/PayPal e-mail címed, születési éved, a képen látható kód beírása, doboz bepipálása (felhasználási feltételeket elfogadod), "continue" gombra kattintás) - Regisztráció után lehet, hogy jön megerősítő e-mail!

Regisztráció után a Login (az oldal tetején) gombra kattintva tudsz belépni (felhasználó név, jelszó, második jelszó (ezzel nem kell foglalkozni, hagyd üresen), képen látható kód beírása, majd "submit"). Belépés után egyből a megtekinthető reklámok oldalára fogsz kerülni. Ha esetleg nem oda kerülnél, akkor kattints az oldal tetején található View Advertisements linkre, ami a reklámokhoz irányít. Később is erre a linkre való kattintással jutsz el a reklámokhoz. A link mellett különböző színű alapon található számok mutatják, hogy jelenleg hány meg nem tekintett hirdetésed van (még) és azok milyen típusúak. Ha nincs semmilyen szám, akkor jól végezted aznap a dolgod, mert lekattintottad mindet! Egy nap ellenőrizd többször, mert a megtekinthető hirdetések folyamatosan jönnek! Kattints az egyik négyzetben található hirdetésre, majd azt követően ugyan abban a négyzetben lévő piros pontra. Az oldal tetején fog megjelenni a kiírás, ha sikeresen kreditáltattad a hirdetést. A hirdetés időtartalmát alul található sárga csík jelöli. Bezárhatod a hirdetést (Close) és nyiss meg egy másikat.

A hirdetéseken kívül

Jobb oldalt az oldal tetején találhatod az eddig összegyűjtött pénzed (dollárban), valamint a felhasználó neved. Kattints a felhasználó nevedre. Itt láthatsz egy kis statisztikát (pl. mióta vagy tag, felhasználói típusod, alád regisztráló tagok száma, kattintásaid száma, egyenleged, már megkapott pénzed).

Minél több felhasználónak ajánlod az oldalt, annál többet keresel! Hogyan?

Belépés után a bal oldali menüben válaszd ki a Banners-t. Válaszd ki a neked legmegfelelőbbet, majd attól függően, hogy hova szeretnéd kihelyezni, válaszd ki a megfelelő kódot. A Link típusú (legelső) mindenhol jól működik! Minden tag után, aki alád regisztrál és reklámokat megtekinti, neked is keresi a pénzt!

Egy példa, hogy mennyit kereshetsz:

Te megtekintesz naponta 20 hirdetést --> 20x$0,001 --> $0,02/nap

Alád regisztráltak 5-en. Mind az 5-en megnézik a napi 4 hirdetést (mert csak 4 ún. fixed hirdetések után kapsz pénzt), ami 20 hirdetés --> 20x$0,0005 --> $0,01

Összesen: $0.03/nap!

Viszont minél több barátod összeszedet annál többet keresel. És ez a barátaidra is igaz. Ők is maguk alá regisztráltathatják az ismerőseiket.

 

Golden tagságról és a referral tagok vásárlásáról később lesz szó!

Előszóban csak annyit, hogy a fent megemlítettekkel még több pénzt gyűjthetsz napi szinten! Ugyanis én is elismerem, hogy a fentebb leírt napi $0.003 nem valami sok :).

 

Ha tetszett a leírás, akkor azért, ha valami kérdésed van, akkor azért kommentáld!

 

Sok sikert kívánok!

Üdv:

Gery

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://neobuxinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr222232780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gery555 2010.08.24. 13:34:48

Itt lehet kérdezni, ha valami nem megy :)

nikosz555 2012.02.17. 10:47:51

Szia!

A segítségedre lenne szükségem.

Letiltották az accountomat, és nem tudom, hogy lehet vissza aktiválni. Írtam e-mailt a support@neobux.com-ra hogy segítsenek, de visszaírták, hogy küldjek nekik support ticketet. Az micsoda, és hol találok olyat? A segítségedet előre is köszönöm!
Üdv:nikosz555

HEROESman 2012.11.22. 20:21:42

Üdvözletem!

Nekem lenne pár kérdésem erről, mostanában kezdenek érdekelni ezek az oldalak, mert tudom hogy lehet velük nyerni, szóval:

Beregisztráltam PayPal-ra, (bankkártyát nem csatoltam még remélem ez nem probléma), honnan tudjam hogy küldeni fogják a pénzt?

Hogyha eltelik egy bizonyos időszak és lesz bizonyos pénzmennyiségem akkor tudok "bérelni" embereket akik dolgoznak nekem és kapok fizettséget ezt értem, de mi van hogyha nem dolgoznak? el távolíthatom őket és vehetek fel másikat? akkor újból fizetnem kell?

gery555 2012.11.23. 09:24:01

@HEROESman: Szia! Üdvözöllek a Blogon!

Nyilván vannak csaló PTC oldalak, amelyek nem fizetnek. Viszont én csak a Neobux-al foglalkozok, mint ahogy ez a blog is. Arról bátran mondhatom, hogy garantáltan fizet azonnal.

Tudsz bérelni embereket (akár befizetéssel is, nem kell megvárnod, amíg összegyűjtesz annyit, hogy tudj bérelni). Viszont nem szabad kapzsinak lenni a bérléssel, ugyanis bérleti idő csak 30 napig él, ha ez után is megszeretnéd őket tartani, akkor újból fizetned kell.
Ha nem dolgoznak, mert van olyan, akkor egy csekély összegért lecserélheted, azaz nem kell újból kifizetni a bérlési árat, nem kell újabbat vásárolnod, hanem csak lecseréled.

Várom a további kérdéseid

HEROESman 2012.11.23. 14:38:51

Köszönöm a gyors választ...

itt azt nézegettem éppen hogy sokan már a 2. napon tudnak bérelni referallokat... és a legkevesebb is 0,6 -ba kerül ezt csak pénzzel lehet elérni gondolom....

Szívesen be is fektetnék csak hát sajnos nem tudok, ugyanis egyrészt nem tudom hogy hogyan kell, másrészt pedig a pay pal -hoz nem csatoltam a bankszámlát és azt sem tudom hogyan csináljam meg. Tudom hogy a neobux ról írsz de jó lenne leírni azt is hogy pay pal -on mit tegyek.

gery555 2012.11.23. 16:43:34

@HEROESman: Miután belépsz paypalodra, a "Welcome, Neved" alatti résznél lesz egy link "Get virified" felirattal. Arra kattints rá és az ottani lépéseket kell végrehajtanod. Pontosan már nem tudom leírni (régen csináltam), esetleg keress egy magyar leírást róla, vagy ha van némi angol tudásod, akkor menni fog. Nem túl bonyolult.

Igen $0.6-ból tudsz bérelni 3 reft 30 napra. Ha jó reffeket fogsz ki, 30 nap alatt még akár nyereséged is lehet. Viszont ez után meg kell őket hosszabbítanod, mert ennyi idő alatt általában nincs vagy kevés a haszon. A legjobb a legnagyobb kedvezményt jelentő 240 napra meghosszabbítani őket. Ekkor van esély a legnagyobb nyereségre. Persze ez $1.12 kerül, de 3x, mivel mind a három refft ajánlatos hosszabbítani. És főként ehhez kell a pénz, nem a bérléshez. Mert egy kezdőnek egyedül nehéz $3.36 kitermelni 1 hónap alatt.

Ezért esnek sokan abba a hibába, hogy minden keresetükből azonnal bérelnek (hiszen olcsó és van rá keret) és nem gondolnak arra, hogy mi lesz 30 nap múlva. Miből fognak hosszabbítani. És aki kapzsi volt és vett legalább 10 reft, annak 30 nap után legalább $11.2-ba kerül a hosszabbítás...

HEROESman 2012.11.23. 17:20:32

Értem a referallos részt,
most már csak azt nem értem miért nem tudok mini job-ot elvállalni

gery555 2012.11.23. 17:37:42

@HEROESman: Pontosabban?
Ír valami hibát? Nem látod a Mini job-okat?

HEROESman 2012.11.23. 17:40:16

ezt írja:

"Finished!

Sorry, there is no more work available on this job at this time. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help. Please return to the list of available tasks and find another one you would like to try.

You can find more tasks by going back to the list of available tasks."

viszont az elején leírja hogy van 1 db 7 centesem és 1 db 4 centesem

gery555 2012.11.23. 17:52:02

Azért írja ezt, mert jelenleg nincs elérhető Mini job. Nekem is ezt a kettőt mutatja most.
Azt az 1 db-ot pedig azért írja mind a kettőnél, mert valaki nekikezdett, de félbehagyta és ilyenkor még őneki fenntartja a helyet ha később folytatni szeretné az illető. Az is előfordulhat, hogy több darabot ír és ugyan ez van. Akkor több felhasználó hagyta abba. De csak egy ideig tartják fent a szabad helyet. Ha lejár az az idő, amíg fenntartják a helyet, akkor vagy adnak 1 db új helyet és egyvalaki elkezdheti, de ezt nehéz lesz elcsípni, hiszen több ezren figyelik egyszerre, vagy törlik ezt a munkát.
Azokat figyelt, ahol legalább pár ezer vagy ezerhez közeli db számot ír.

HEROESman 2012.11.23. 17:54:33

Értem, és milyen gyakorisággal jelennek meg ezek a munkák?

gery555 2012.11.23. 18:53:05

Változó. Én főként a nyáron és ősz elején foglalkoztam velük. Mostanában nem nagyon érek rá, így nagyon ritkán nézek be, tehát csak korábbi tapasztalataim alapján tudom leírni: Van olyan nap, hogy tíznél is több van, de olyan is, hogy napokig semmi.
Ha van időd, akkor naponta 1-szer, 2-szer be kell nézni...

badoerblog.hu 2013.01.04. 19:45:08

www.paypal-europe.com/magyar/managemoney.html
It egy paypalos magyar leírás.Én se éltesitetem bankkártyával de a számla ott van minden adattal:)

Emberkeman01 2013.03.03. 10:56:51

Üdv!

Én is reggeltem a paypal-re és a neobuxra is.A paypal már rögtön le is karmolt valamivel több mint 200 forintot a számlámról.De a neobuxnál bármelyik hirdetést nézem meg semmit nem csinál.Hibát ír ki "There was an error receiving the Advertisement.
Please refresh this page and try again."
Bár az első 2 vagy 3 sárga hirdetésnél rendben volt "elvileg" minden,de semmit nem kaptam rá.Mi lehet a hiba?

Köszi!

gery555 2013.03.04. 15:41:51

Ezt a 200 Ft a Paypal visszaadja neked a Paypal számládra.

Így nem tudom a hiba pontos okát, próbálj meg kilépni, majd újból visszajelentkezni és próbáld meg ez után ismét a hirdetésekre kattintgatni.

Emberkeman01 2013.03.04. 23:30:00

Helló!

Meg van a hiba!!A firefoxom nem szereti az oldalt.Explorerben megpróbáltam elsőre ment.

Köszönöm!!

Emberkeman01 2013.03.05. 00:00:07

@gery555: Még egy kérdésem lenne.A ADPRIZE-nek van-e jelentősége.Keresgéltem a neten utána de nem vergődtem zöld ágra.Pontot nem kapok rá.Azt is kattintsam,vagy hagyjam hogy gyarapodjon?

Köszönöm!!

gery555 2013.03.05. 08:00:56

@Emberkeman01: Mindenképp kattintsd le, mert nyerhetsz vele pénzt (akár $50-t is) és egyebeket (NeoPoints-okat). Bár nekem a legutolsó nyereményem ezzel január elején volt, úgyhogy ne várj tőle sokat.
A lekattintásra csak 1 óra lehetőséged van a reklámok megtekintése után.

Emberkeman01 2013.03.06. 11:25:39

Tegnap kaptam 10 NeoPoints-ot.Gondolom akkor egy darabig nem lesz sok minden :)

gery555 2013.03.09. 19:19:20

@Emberkeman01: Nem biztos. Lehet, hogy most lesz egy szerencseidőszakod és egy hét alatt rengeteget nyersz...
süti beállítások módosítása