Minden a Neobux-ról

Ez a blog a saját NeoBux életemről szólt. A kezdetekben nagyon felcsigázott voltam. Olyan módszert raktam össze a fejemben, ami tuti biznisznek tűnt. De rá kell, hogy jöjjek, hogy ez nem így van. Mindig van valami, ami elviszi a szép számot mutató egyenleged nagy részét. Ez az RR-ek. A kattintási átlagok figyelésével (legyen legalább nagyobb, mint 0.9), cseréltem az RR-eket (csak NeoPoint-okkal), de így is csak a saját maguk fenntartását tudták kitermelni. Bevételt nem hoztak. Eljött tehát a roló lehúzásának az ideje.

Keress pénz kérdőívezéssel

Utolsó kommentek

  • gery555: @siskalaszlo: nem volt (2013.05.06. 19:34) Kiszálltam
  • siskalaszlo: volt goldened? (2013.05.06. 08:08) Kiszálltam
  • gery555: Sajnos, amint elkezdenek lejárni a bérelt refek, pont annyit kellett a refek újbóli meghosszabbítá... (2013.04.27. 20:29) Kiszálltam
  • siskalaszlo: van értelme annyi sok bérelt referralnak? Mindenki gyűjti, gyűjti, de a mennyiség a minőség rovásá... (2013.04.17. 08:14) Kövess nyomon - 20. rész + Buktató
  • siskalaszlo: csak az a baj, hogy külföldiek nem sokat fognak érteni a magyar oldal tartalmából. Nem fognak itt... (2013.04.17. 08:09) Szükséged van Direkt Referálokra?
  • Utolsó 20

Statisztika

EasyHits4U.com - Your Free Traffic Exchange

1:1 Exchange Ratio, 5-Tier Referral Program. FREE Advertising!

Szeretnél minél több Direkt Referált? Szeretnéd, hogy befektetés nélkül is láthatóbb bevételed legyen? Szeretnéd ingyen pár klikket?

Akkor használd ki az én általam is előszeretettel igénybe vett lehetőséget: Látogató csere!

Regisztráld magad itt: EasyHits4U (regisztrációhoz kattints rá)

A sikeres regisztrációt követően jelentkezz be a regisztrációkor megadott adataiddal, majd a My Sites menüpontban hozd létre a NeoBux-os ajánló linkeddel az oldalad.

Végül, hogy kapj látogatókat, akikből a későbbiek folyamán Direkt Reffek lehetnek neked is meg kell látogatnod pár oldalt. Ehhez kattints az oldal felső részén található zöld gombra. Kettő ilyen gomb lesz. Nekünk a jobb oldali kell, "Start Surfing (1:1, 20 sec)" felirattal ellátott gombra kattints.

A bal felső sarokban lesz egy számláló (legtöbb esetben 20 másodpercről fog visszafelé számolni) , amint ez 0-ra váltott, a számlálótól balra megjelenik 5 ábrát mutató mező. Ebből kettő ábra megegyezik. Kattints a kettő közül bármelyikre. Meg is vagy. Máris kaptál egy látogatót a Neobux-os ajánló linkeddel ellátott oldalra (talán DR is lesz belőle - az átlagot figyelve azonban több látogató kell 1 DR eléréséhez)

Ja, és pénzt is kereshetsz vele! :)

Tehát a DR-ek szerzéséhez kattints a következő bannerra, regisztrálj és "cserélj" látogatottságot!


Kérdéseket, észrevételeke és megjegyzéseket szívesen várom a kommentekbe!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://neobuxinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr335124438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

siskalaszlo · http://vulgarian.blog.hu 2013.04.17. 08:09:17

csak az a baj, hogy külföldiek nem sokat fognak érteni a magyar oldal tartalmából. Nem fognak itt regisztrálni.
Valamint úgy nézi meg a weblapot, hogy nem is érdekli az egész, csak az ő oldalát is nézzék meg...
süti beállítások módosítása